Tietoja

TEKSTIILIKIERRÄTTÄJÄT RY on ympäristömyötäinen yhdistys, joka pyrkii toiminnallaan vähentämään sekajätteeksi päätyvän tekstiilijätteen määrää erityisesti Varpaisjärvi-Lapinlahti -alueella.


YHTEYSTIEDOT


040 965 1719

tekstiilikierrattajatry@gmail.com
tai info@tekstiilikierrattajat.fi
Kauppatie 15, 73200 VARPAISJÄRVI

www.tekstiilikierrattajat.fi
www.facebook.com/TekstiilikierrattajatRy


tiistai 8. toukokuuta 2018

Toukotaika pe 18.5. klo 17-20 ja Siivouspäivä la 26.5. klo 10-14 Sarkapajalla

Tekstiilikierrättäjät ottaa osaa Varpaisjärven Toukotaika-tapahtumaan perjantaina 18.5.2018 klo 17-20 ja siitä viikon kuluttua valtakunnalliseen Siivouspäivä-tapahtumaan lauantaina 26.5.2018 klo 10-14. Molempina päivinä Sarkapaja on auki ja täynnä tapahtumaa!

Toukotaika-iltana Sarkapajalla voi osallistua Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastun non-stop -kädentaitotyöpajaan.

Siivouspäivä-tapahtumaan voit osallistua myös pystyttämällä oman kirppis-pisteesi Mirka Pukineen ja Sarkapajan pihalle. Otathan mukaan myös esimerkiksi pöydän tai alustan kirppistavaroidesi esillepanoon - ja varauduthan myös mahdollisiin sateisiin. Sarkapajan sisälle voi toki tulla pitämään sadetta, mutta kirppistavarat eivät valitettavasti mahdu kompakteihin tiloihimme sisälle. 

---

Siivouspäivän materiaalivastaanoton ja vaatteenvaihtotapahtuman ohjeet:

MATERIAALIVASTAANOTTO 
Vastaan otetaan pestyt:
- kangaspalat (käyttämättömät kankaat, verhot yms.)
- neuleet (villa, puuvilla, tekokuidut yms.)
- villasukat ja -kintaatVAATTEENVAIHTOTAPAHTUMA
Tapahtumaan voi tuoda ilmaiseksi itselle ylimääräisiä, ehjiä ja pestyjä vaatteita ja ottaa ilmaiseksi toisten tuomista vaatteista itseä kiinnostavat itselle. Tapahtumaan voi myös vain lahjoittaa vaatteita, tai vaihtoehtoisesti vain ottaa muiden tuomista itselle sopivat – vaatteiden tuominen tai vieminen ei siis edellytä saman vaatemäärän "vaihtoa".


Tapahtumaan otetaan vastaan kaikenlaisia vaatteita pois lukien intiimit alusvaatteet (sis. alushousut, rintaliivit ja sukat). Myöskään kenkiä tai laukkuja ei tällä kertaa oteta vastaan, sillä usein kyseiset tuotteet ovat liian kuluneita vaihdettaviksi.

Vaatteita otetaan vastaan ja vaihdetaan vain tapahtuman ollessa käynnissä. Tapahtumasta mahdollisesti ylijääneet vaatteet siirtyvät Tekstiilikierrättäjät ry:n muuhun hyötykäyttötoimintaan, esimerkiksi tuote- tai materiaalimyyntiin tai työpajamateriaaliksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti