Tietoja

TEKSTIILIKIERRÄTTÄJÄT RY on ympäristömyötäinen yhdistys, joka pyrkii toiminnallaan vähentämään sekajätteeksi päätyvän tekstiilijätteen määrää erityisesti Varpaisjärvi-Lapinlahti -alueella.


YHTEYSTIEDOT


040 965 1719

tekstiilikierrattajatry@gmail.com
tai info@tekstiilikierrattajat.fi
Kauppatie 15, 73200 VARPAISJÄRVI

www.tekstiilikierrattajat.fi
www.facebook.com/TekstiilikierrattajatRy


maanantai 24. huhtikuuta 2017

Lisäohjeita Fashion Revolution -vaihtotapahtumiin

Kuopiossa keskiviikkona 26. ja torstaina 27.4. klo 11-17 Nook Kollektiivin tiloissa (Suokatu 41) ja Varpaisjärvellä lauantaina 29.4. klo 10-14 Tekstiilikierrättäjien Sarkapajalla (Kauppatie 15) pidettävien Fashion Revolution -vaihtotapahtumien toimintaohjeet ovat täsmentyneet. Lisäksi Sarkapajan vaihtotapahtuma vaatteidenvaihtopöytä on auki yhdistyksen kevätkokousosallistujille kello 16 alkavan kokouksen päätyttyä.OHJE FASHION REVOLUTION -VAIHTOTAPAHTUMAAN

Tapahtumaan voi tuoda ilmaiseksi itselle ylimääräisiä, ehjiä ja puhtaita vaatteita ja ottaa ilmaiseksi toisten tuomista vaatteista itseä kiinnostavat itselle. Tapahtumaan voi myös vain lahjoittaa vaatteita, tai vaihtoehtoisesti vain ottaa muiden tuomista itselle sopivat – vaatteiden tuominen tai vieminen ei siis edellytä saman vaatemäärän "vaihtoa". Ylenpalttinen hamstraaminen tai vaatteiden vieminen toisten käsistä on kiellettyä – hyvät käytöstavat, hymyt ja kohtuullisuus sallittuja :)   

Tapahtumaan otetaan vastaan kaikenlaisia vaatteita pois lukien intiimit alusvaatteet (sis. alushousut, rintaliivit ja sukat). Myöskään kenkiä tai laukkuja ei tällä kertaa oteta vastaan, sillä usein kyseiset tuotteet ovat liian kuluneita vaihdettaviksi. Kukin vaatteiden tuoja asettaa omat tuomisensa vaatehenkareihin tai esilläpitopöydälle, joista muiden on niitä helppo tarkastella.

Vaatteita otetaan vastaan ja vaihdetaan vain tapahtuman ollessa käynnissä. Tapahtumasta mahdollisesti ylijääneet vaatteet siirtyvät Tekstiilikierrättäjät ry:n muuhun hyötykäyttötoimintaan, esimerkiksi tuote- tai materiaalimyyntiin tai työpajamateriaaliksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti