Tietoja

TEKSTIILIKIERRÄTTÄJÄT RY on ympäristömyötäinen yhdistys, joka pyrkii toiminnallaan vähentämään sekajätteeksi päätyvän tekstiilijätteen määrää erityisesti Varpaisjärvi-Lapinlahti -alueella.


YHTEYSTIEDOT


040 965 1719

tekstiilikierrattajatry@gmail.com
tai info@tekstiilikierrattajat.fi
Kauppatie 15, 73200 VARPAISJÄRVI

www.tekstiilikierrattajat.fi
www.facebook.com/TekstiilikierrattajatRy


keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Kiitos lahjoittajille ja asiakkaillemme!

Suurkiitokset teille, jotka lahjoititte palkintoja Sarkapajan muuttokahvipäivän arpajasiin!
  • Ale-Makasiini Siilinjärvi
  • Mirka Pukine Oy
  • Savon Eläinsuojelu ry
  • Tekstiilikierrättäjät ry:n jäsenet
  • Tmi Eija Pitkänen
  • Ullan kirppari
  • Varpaisjärven 4H-yhdistys

Lämmin kiitos myös kaikille asiakkaillemme! Muuttokahvipäivän hyvä myynti ja arpajaistuotot auttavat meitä merkittävästi Sarkapajan muuttotöissä - nyt meillä on vähemmän muutossa pyöriteltäviä tekstiilejä ja enemmän varoja muuttokustannusten kattamiseen

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Vaatteiden korjaus- ja tuunauskurssi keskiviikkoina 8. ja 15.4.2015


Toivottu ja odotettu Vaatteiden korjaus- ja tuunauskurssi on pian täällä! Ilmoittaudu mukaan joko kurssin molemmille illoille (keskiviikot 8. ja 15.4.2015) tai vain yhdelle kerralle. Tervetuloa jäsenet ja muut!


keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Tervetuloa Sarkapajan Muuttokahveille ma 23.3. klo 9-18Olemme joutuneet kuluneen kuukauden aikana toteamaan, että osoitteessa Kauppakatu 19 sijaitsevan Sarkapajan kiinteistökustannukset ovat korkeammat, kuin mitä toimintamme tulot ovat viime aikoina olleet. Alkuvuonna 2015 kiinteistö- ja niiden ohessa muiden yhdistystoiminnan kulujen kattaminen on ollut jatkuvaa sinnittelyä. Olemme tämän vuoksi päätyneet irtisanomaan vuokrasopimuksemme ja muutamme pois nykyisistä toimitiloistamme maaliskuun 2015 loppuun mennessä. 

Meillä ei ole vielä varmuutta tulevista toimitiloistamme. On varsin mahdollista, että pyöritämme yhdistystoimintaa jonkin aikaa jopa ilman omaa tilaa. Varmaa on kuitenkin se, että yhdistyksen toiminta jatkuu edelleen aktiivisena. Vaikka materiaalikeräily- ja välitystoimintamme hiljeneekin siihen saakka, kunnes saamme käyttöömme uuden tarkoitukseen sopivan tilan, jatkuu yhdistyksemme muu toiminta ja sen kehittäminen normaaliin malliin: työpaja- ja kurssitoimintamme, tiedotustoimintamme ja yhteistyömme erityisesti paikallisen tason toimijoiden kanssa pyörivät edelleen. Emme ole tässä muutostilanteessa ehtineet lyömään lukkoon koko kevätkautemme kurssikalenteria, mutta uusia kursseja on luvassa!

Lämpimästi tervetuloa Sarkapajan Muuttokahveille, joita keitetään maanantaina 23.3. klo 9–18. Luvassa on myös huimia tekstiilitarjouksia ja arpajaiset upein palkinnoin! Tule tyhjentämään!

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Sarkapaja avoinna lauantaina 14.3. klo 9-13 sekä sunnuntaina 15.3. klo 10-13, tervetuloa!

Tyhjennysmyynti pussitarjouksineen jatkuu niin pitkään kuin tekstiiliä riittää!

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Sarkapaja avoinna maanantaina 9.3. klo 9-14 ja keskiviikkona 11.3. klo 9-12. 
Tervetuloa! 
Tyhjennysmyynti jatkuu!

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Sarkapaja on hiihtolomalla maanantaina ja tiistaina,
avoinna keskiviikkona 4.3.klo 9-14!