Tietoja

TEKSTIILIKIERRÄTTÄJÄT RY on ympäristömyötäinen yhdistys, joka pyrkii toiminnallaan vähentämään sekajätteeksi päätyvän tekstiilijätteen määrää erityisesti Varpaisjärvi-Lapinlahti -alueella.


YHTEYSTIEDOT


040 965 1719

tekstiilikierrattajatry@gmail.com
tai info@tekstiilikierrattajat.fi
Kauppatie 15, 73200 VARPAISJÄRVI

www.tekstiilikierrattajat.fi
www.facebook.com/TekstiilikierrattajatRy


tiistai 19. toukokuuta 2015

Sarkapajan kesäkauden avajaiset ke 27.5.2015 klo 10-18

Lämpimästi tervetuloa Sarkapajan kesäkauden avajaisiin keskiviikkona 27.5.2015 klo 10-18!

Sarkapaja sijaitsee nyt osoitteessa Lapinlahdentie 1, eli niin kutsutussa Osuuspankin talossa. Astu Lapinlahdentieltä rappukäytävään ja löydät meidät heti ensimmäisen, vasemmalla puolella rappukäytävässä olevan oven takaa! Tosin, jos sää sallii, niin löydät meidät keskiviikkona varmaankin jo pihamaalta.
 
Jatkossa Sarkapaja on auki aina perjantaisin klo 9-17, mutta kesäkauden avajaiset pidämme taktisesti näin hieman ennen koulunloppuhulinoita jo keskiviikkona. Mahdollisista muista jatkon aukioloajoista ilmoittelemme erikseen.

Avajaispäivänä julkaisemme myös uudet ohjeistukset siitä, millaisia poistotekstiilejä otamme jatkossa vastaan. Tekstiileitä otetaan vastaan rajatummin suhteessa siihen, miten toimimme edellisessä toimipisteessämme. Tule katsomaan esimerkit niistä poistotekstiilikategorioista, joita otamme vastaan!

Kesäkauden avajaisissa mukana osana yhdistyksemme varainkeruuta myös kaffittelua, ongintaa ja tölkkikeilausta! Onginnassa ja keilauksessa tarjolla houkuttelevia, suurelta osin kierrätyshenkisiä vonkaleita.

Tule pitämään kesähauskaa ja tukemaan toimintaamme! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti