Tietoja

TEKSTIILIKIERRÄTTÄJÄT RY on ympäristömyötäinen yhdistys, joka pyrkii toiminnallaan vähentämään sekajätteeksi päätyvän tekstiilijätteen määrää erityisesti Varpaisjärvi-Lapinlahti -alueella.


YHTEYSTIEDOT


040 965 1719

tekstiilikierrattajatry@gmail.com
tai info@tekstiilikierrattajat.fi
Kauppatie 15, 73200 VARPAISJÄRVI

www.tekstiilikierrattajat.fi
www.facebook.com/TekstiilikierrattajatRy


keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Tervetuloa Sarkapajan Muuttokahveille ma 23.3. klo 9-18Olemme joutuneet kuluneen kuukauden aikana toteamaan, että osoitteessa Kauppakatu 19 sijaitsevan Sarkapajan kiinteistökustannukset ovat korkeammat, kuin mitä toimintamme tulot ovat viime aikoina olleet. Alkuvuonna 2015 kiinteistö- ja niiden ohessa muiden yhdistystoiminnan kulujen kattaminen on ollut jatkuvaa sinnittelyä. Olemme tämän vuoksi päätyneet irtisanomaan vuokrasopimuksemme ja muutamme pois nykyisistä toimitiloistamme maaliskuun 2015 loppuun mennessä. 

Meillä ei ole vielä varmuutta tulevista toimitiloistamme. On varsin mahdollista, että pyöritämme yhdistystoimintaa jonkin aikaa jopa ilman omaa tilaa. Varmaa on kuitenkin se, että yhdistyksen toiminta jatkuu edelleen aktiivisena. Vaikka materiaalikeräily- ja välitystoimintamme hiljeneekin siihen saakka, kunnes saamme käyttöömme uuden tarkoitukseen sopivan tilan, jatkuu yhdistyksemme muu toiminta ja sen kehittäminen normaaliin malliin: työpaja- ja kurssitoimintamme, tiedotustoimintamme ja yhteistyömme erityisesti paikallisen tason toimijoiden kanssa pyörivät edelleen. Emme ole tässä muutostilanteessa ehtineet lyömään lukkoon koko kevätkautemme kurssikalenteria, mutta uusia kursseja on luvassa!

Lämpimästi tervetuloa Sarkapajan Muuttokahveille, joita keitetään maanantaina 23.3. klo 9–18. Luvassa on myös huimia tekstiilitarjouksia ja arpajaiset upein palkinnoin! Tule tyhjentämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti