Tietoja

TEKSTIILIKIERRÄTTÄJÄT RY on ympäristömyötäinen yhdistys, joka pyrkii toiminnallaan vähentämään sekajätteeksi päätyvän tekstiilijätteen määrää erityisesti Varpaisjärvi-Lapinlahti -alueella.


YHTEYSTIEDOT


040 965 1719

tekstiilikierrattajatry@gmail.com
tai info@tekstiilikierrattajat.fi
Kauppatie 15, 73200 VARPAISJÄRVI

www.tekstiilikierrattajat.fi
www.facebook.com/TekstiilikierrattajatRy


maanantai 9. helmikuuta 2015

Ystävänpäiväkorttipaja ja jäsenilta pe 13.2.2015 klo 17-19Tule tekemään hyvän onnen perjantaina 13. päivä helmikuuta ystävänpäiväkortteja Sorellan opastuksessa ja halutessasi myös keskustelemaan Tekstiilikierrättäjät ry:n jatkotoiminnasta:

Mitä yhdistyksen oma, materiaalilajittelun mahdollistava toimitila Sinulle merkitsee? (Kiinteistökulujen kattaminen yhdistyksen nykyisissä tiloissa on osoittautunut hyvin haasteelliseksi.)

Millaiset työpajat ja kurssit olisivat hauskoja? Mitä muuta toimintaa yhdistys voisi tänä vuonna järjestää?

Millaisen toiminnan järjestämisessä haluisit olla mukana – kuinka haluaisit toteuttaa itseäsi yhdistyksemme kautta? Millaiset talkoot olisivat Sinusta jäsenenämme antoisat?

Jos jäsenillan aikataulu ei sovi Sinulle, voit lähettää vastauksia näihin kysymyksiin sekä muita jäsenyyteen ja yhdistykseemme liittyviä pohdintoja myös osoitteeseen tekstiilikierrattajatry@gmail.com tai tulla kertomaan ajatuksistasi Sarkapajalle maanantain auki-oloaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti