Tietoja

TEKSTIILIKIERRÄTTÄJÄT RY on ympäristömyötäinen yhdistys, joka pyrkii toiminnallaan vähentämään sekajätteeksi päätyvän tekstiilijätteen määrää erityisesti Varpaisjärvi-Lapinlahti -alueella.


YHTEYSTIEDOT


040 965 1719

tekstiilikierrattajatry@gmail.com
tai info@tekstiilikierrattajat.fi
Kauppatie 15, 73200 VARPAISJÄRVI

www.tekstiilikierrattajat.fi
www.facebook.com/TekstiilikierrattajatRy


perjantai 23. toukokuuta 2014

Kysely poistotekstiilien materiaalipakettipalvelusta
 Arvoisa poistotekstiilejä hyödyntävä yritystoimija!


Tervetuloa vastaamaan Työllistävä tekstiilikierrätys -hankkeen kyselyyn! Kyselyn tarkoituksena on selvittää pienten yritystoimijoiden materiaalinhankintatarpeita ja kiinnostuneisuutta hyödyntää materiaalipakettipalvelua, jota Tekstiilikierrättäjät ry on kehittänyt eteenpäin Työllistävä tekstiilikierrätys -hankkeessa.

Kysely on tarkoitettu poistotekstiilejä uusissa tuotteissa hyödyntäville mikroyrityksille. Kyselyn viimeinen vastauspäivä on ti 10.6.2014. Vastaamalla voit vaikuttaa konkreettisesti materiaalipakettipalvelujen kehittämiseen. Lisäksi vastaajien kesken arvotaan Tekstiilikierrättäjät ry:n unelmamateriaalipaketti, joka lajitellaan voittajan toiveiden mukaan.

Kysely löytyy osoitteesta

Kiitos vastauksestasi!


****

Kyselyn käsitteet 
 
Poistotekstiili =
sen hetkisestä käyttökohteestaan (eli tietyltä käyttäjältä tai tietystä käyttötarkoituksesta) poistettava tekstiilituote tai -materiaali. Poistotekstiilejä syntyy sekä tuotanto-, kauppa- että kuluttajaportaasta.
 
Mikroyritys =
yritys, jossa on alle 10 työntekijää.

Materiaalipankki =
poistomateriaaleja keräävä ja välittävä taho (joko fyysinen paikka tai virtuaalinen, esimerkiksi Internetissä sijaitseva toimija).

Materiaalipaketti =
poistomateriaaleista asiakkaan tilauksen mukaan kostettu paketti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti