Tietoja

TEKSTIILIKIERRÄTTÄJÄT RY on ympäristömyötäinen yhdistys, joka pyrkii toiminnallaan vähentämään sekajätteeksi päätyvän tekstiilijätteen määrää erityisesti Varpaisjärvi-Lapinlahti -alueella.


YHTEYSTIEDOT


040 965 1719

tekstiilikierrattajatry@gmail.com
tai info@tekstiilikierrattajat.fi
Kauppatie 15, 73200 VARPAISJÄRVI

www.tekstiilikierrattajat.fi
www.facebook.com/TekstiilikierrattajatRy


sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Majanmuutto jatkuu eli lajittelupiste suljettuna alkuviikon, uusi osoitehan on sitten 1.7. alkaen Kauppatie 19. Avaamisajankohdasta lisätietoja myöhemmin..

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Lajittelupisteen muutto lähestyy.. eli jäsenille tarjolla mukavaa talkootyötä lähiviikolle! Talkoourakoinnin aloitamme uuden tilan varaston tyhjennys-talkoilla keskiviikkona 26.6. klo 9 alkaen. 

Lisätietoja numerosta 040 9651 719/Sirpa.
 

Huom! ota mukaan sopivat suojavaatteet, työhanskat, hengityssuojain ja tarvitsemasi evästykset. Muistathan myös, että yhdistys ei ole erikseen vakuuttanut talkooporukkaa.


Lajittelupisteellä myös nyt tyhjennysmyynti: "kassikeskiviikkona" = kassillinen vaatetta, kodintekstiiliä tai materiaalia 3 €/kassi. Sama etu voimassa myös torstaina! 

Tervetuloa sankoin joukoin sekä talkoisiin että lajittelupisteen tyhjennysmyyntiin!

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

yhteistyötä Seisakkeella: nyt lapinlahtelaiset voivat tuoda poistotekstiilinsä Seisakkeella (Juhani Ahontie 5) sijaitsevaan keräyspisteeseen!

Puhtaat ylijäämätekstiilit tänne keräyspussukkaan!